17 aug. 2015

Despre Curtea Suprema, căsătoriile gay, Cristian Ionescu, Facebook năpădit...și alte potlogării..

Toată lumea face caz de decizia Curții Supreme de justiție din America pentru ca aceasta a legalizat căsătoriile gay. Cristian Ionescu a făcut comunicat oficial, Facebook -ul meu a fost umplut de poze, video, anunțuri, titluri bombastice din America, senatori revoltați, pastori care amenință cu nesupunere etc etc
Oameni buni, dar la ce v-ați fi așteptat din partea forumului suprem de justiție? El reprezinta o țară, a cărui trecut recent este revoltător! Nu avea cum să voteze altceva...nu iubesc politica, pentru că o vorba a lui Iorga încă îmi răsună în minte, deși nu o pot publica! Însă,  uneori trebuie să afirm cate ceva...
Statul american a declarat război Irakului "din greșeală", Bush a profitat de niște dovezi premature cum ca Saddam ar fabrica nucleare, și ca răspuns la toate, tancurile americane au bombardat Bagdadul cu tot cu civilii nevinovați!  Și astăzi oamenii așteaptă dovezile reale pentru care s-a început războiul în Irak, și nimic...ce ar putea vota o curte care reprezinta un astfel de stat?!?
Toată lumea infiereaza , pe drept cuvânt, ororile comise de Statul Islamic! Oameni buni, Califatul a fost creat cu armamentul purtat de guvernul american, pe vremea când rebelii sirieni se luptau sa dărâme guvernul Siriei, care încă e la putere! Rebelii și-au schimbat traiectoria razboiului  formând un califat, bine înarmat și pregătit de americani, și acum amenință pana și Italia! Totul e un joc politic!  Ce ar putea vota o Curte Suprema alimentata de interese politice profunde?
Mai mult decât orice, legalizarea căsătoriilor gay este o rocadă politică! Marii creatori de moda, mari directori de companii, oameni din guverne, au înclinația aceasta greșită spre homosexualitatea! E nevoie de o astfel de mutare, la fel cum a fost nevoie de țițeiul din Irak!

În inima mea este o liniște profundă! De ce? Știu că lumea se va scufunda tot mai mult în astfel  de imoralități, în timp ce Biserica își construiește arca în tăcere! Potopul e aproape, Biserica știe,  iar lumea își urmează cursul ei normal: degradare și atât!  Nu ma tulbura viata lumii, nici când este legalizat ceva atât de inuman și atat de anti-familial  precum căsătoriile gay! Pavel spune ca "mania lui Dumnezeu" se descoperă din cer împotriva lumii ce se afla sub semnul maniei Lui! Ce ar putea vota lumea? Dacă nu ceva care să o tragă și mai în jos!?!

Ce spunea Domnul nostru înainte de plecare în Glorie? "Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei". Exact, aici este raspunsul! Pentru că păcatul este al lumii, lumea îl iubește și îl protejează, îl votează, îl legalizează! Cuplurile gay sunt ale lumii, ale Curții Supreme, e normal să fie alăptate la sânul  bătrânei lupoaice! Singura întrebare ce se ridica pentru noi este: cat timp va dura pana Europa va adopta și ea în toate tarile membre Uniunii aceasta lege?!?
Oare la ce se aștepta toti creștinii care fac propaganda gândirii lor? Guvernele lumii care pregătesc scena Omului Fărădelegii,  a AntiChristului, nu vor vota niciodată în interesul Bisericii. Și apoi, nici nu ma interesează de împărăția lumii acesteia, voteze ei ce vor...noi privim spre ziua de mâine când Împărăția Cerurilor va "invada" Universul acesta, vorba lui C.S.Lewis.

Nu sunt ignorant fata de schimbările din lume, ma doare sa vad ca omenirea merge spre o direcție greșită iar mai apoi căzând într-o prăpastie a infernului..dar, datoria mea este doar sa ma rog pentru ei și prin viata mea și prin Biserica sa le predicam Evanghelia! E tot ce poate și ce trebuie sa facă Biserica!

Porcilescu Eugen!