16 mar. 2015

Anunț pentru toți tinerii creștini din zona noastră...si nu numai.

Cand în urmă cu câțiva ani mi se spunea "ce minunat ar fi daca am reuși sa adunam împreuna tinerii din toate bisericile, baptiste, penticostale, creștine dupa evanghelie etc"...ziceam mereu in sinea mea, "ar fi o minune"! Eiii, dragilor va anunț pe aceasta cale ca aceasta minune a devenit realitate. Nu degeaba cântă tinerii noștri "...Tu esti Domnul minunilor..."

Sâmbăta 21 Martie, in Alessandria It. de la orele 19'30 tineri baptiști din Genova, Torino, Alessandria, tineri penticostali din Tortona ( sperăm si din Genova ), cu toții împreuna ne vom întâlni pentru a ne uni forțele proclamând cu toată autoritatea ca Dumnezeu este realitatea cea mai importanta din Univers, iar credința în El are si astazi aceeași valoare in viețile noastre.
Vom canta, vom depune mărturii, ne vom ruga, vom predica...în speranta ca tot mai multi tineri să îngenuncheze în fața Domnului mărturisindu-I credință si iubire...
Da, suntem conștienți de adevăratele probleme ale noii generații! Ateism, îndoiala, indiferență, alcool, drog, depresie, neîncredere, singurătate, lipsa de loc de muncă, infidelitate, căsnicii ruinate de neînțelegeri, tineri in divorț, in concubinaj, în discoteci...am pierdut pe mulți, unii chiar apropiați nouă, însă uniți intr-un singur scop, ne rugăm ca Bunul Dumnezeu sa-i readucă pe cât mai mulți.

Aici in diaspora italiană, sâmbăta seara tinerii creștini vor face un pas mare...o alianța a lor, in care vor lupta pentru o cauză comuna: Hristos Domnul. Dacă cunoști tineri care pot veni cu noi dă un share la acest link...sa fim cât mai mulți in armata Domnului! Va așteptam pe toți!

Dumnezeu e cu noi aici în diasporă! E Dumnezeul minunilor!